Schlagerfeber

Ett nytt år, en ny schlager tävling och min schlagerfeber är starkare än nånsin i år. Måndagkvällarna förgyller numera min vardag då jag trött och sliten kan få komma hem och sätta mig framför TVn och njuta av ett inspelat "Inför Eurovision" program. Årets panel är till råga på allt oslagbar i år med inga mindra än: 
Christer Björkman - The one and only
Christer Lindarw- Fabulous, oh just so fabulous
Chalotte Perrelli - förra årets vinnare, bara ett måste
Marie Serneholt - Hon ser så bra ut i rutan att även hon är ju bara ett måste
Petra Nielsen - Kvinnan med komentarerna
Thomas Lundin - Ingen schlagerfeber utan Thomas, hans dialekt gör hela honom



Under två veckor har vi sett de 20 låtarna, och jag har redan min 3 i topp lista
1. Armenien - Jan Jan   http://www.youtube.com/watch?v=L3mzzWCmPiU
2. Turkiet - Boom Bang Bang  http://www.youtube.com/watch?v=rn35TjRy6cY
3. Rumänien - The Balkan Girls   http://www.youtube.com/watch?v=aZfWCxN092I

(Märk väl att jag inte har Sverige i topp som jag annars har varje år, men kan tyvärr inte helt stå bakom Sveriges bidrag i år. Hade jag fått bestäma hade EMD eller Alcazar stått i Moskva 12 maj.)




Love ^^

Lurviga tanter som stampar takten, slå det du =p

Helgen paserade, vardagen kom och nu väntas ännu en helg gry i våra liv.
Dock gick inte föregående helg förbi helt obermärkt. Snarare sagt lade den sig i "minnesvärda händelser". 

Lördagen
6 månader i en kärleksbubbla och resor till Jönköping firades först med en fika på "första-dejten-cafet". Sen blev det lite mer flått med resturang besök och fina kläder, kvällen avslutades med bio mys. Svårslaget!

Söndagen
Bar det av till modevisning i Åseda. Till schlagerns ljuva toner trippade/lunkade/dansade diverse amatörmodeller i medelåldern in och ut på den lilla scenen i Folkets hus. Vårkollektionerna av damkläder visades upp till patetiska små koregrafier så dåliga att dansens gud grät i ren förskräckelse i sin himmel. Men modevisningens programmblad inehöll även ett härligt urval av otroligt vacka brudklänningar och balkläder till både honom och henne. Utan tvekan var det de 4 stappliga tonårskillarna som fick de största applåderna, utan tvekan i ren sympati, dom hade det minsan inte lätt. Ett annat fenomen inträffade även under föreställningen. Plötsligt inser jag att golvet har börjat skaka och basen på den nya låten har plösligt blivit mycket skarpare. När jag sedan inser att det är Torlefis bidrag som strömmar ur högtalarna och att det inte alls är basen som är hög utan att varenda lurvig liten tant i hela salongen plötslig och väldigt häftigt börjat spampa takten hade jag svårt att koncentrera mig på kläderna. Istället gör jag nu mitt yttersta för att hålla inne det gapskrattet som nu bubblar inuti mig. Jadu, i det hela taget tror jag inte det kan bli så mycket roligare. Hade en jätte trevlig dag i det lilla samhället i smålands djupa skogar. Kan man tänka sig, något sådant skulle man aldrig hört mig säga för ett år sen. Hm, jag börjar väll bli gammal? =P

Love

Mimmi aka James Bond

3 veckor sedan senaste inlägget.  Varför? 
Antingen så har jag blivit av med min dator när jag var på ett spännande äventyr fullt med hemligstämplad information om saker som vi egentligen inte bryr oss om eller har en aning om att det ens existerar. Och att jag under dessa tre veckor desperat försökt få tag på en dator med svenska bokstäver (istället för ryska) så att jag kunnat skriva i bloggen. Eller så är det så att man liv är så fruktansvärt händelse löst just nu att jag inte haft något att skriva om och att jag bara skulle skämmas om jag lagt ut patetiska inlägg om min vardag.  Tyvärr är det nog så att den sistnämnda är den korrekta.
Jag vill passa på att tacka er 2-3 personer som med opptimism i själen dagligen besökt min sida. Jag är mycket tacksam över detta och känner mig därför inte helt misslyckad som bloggare (även om jag uppenbarligen är det).

Dock händer det många nämndvärda saker denna helg =D För er uppmärksamma så kan ni börja räkna månader sen inlägget "44 640" Sen har ni nog insett varför jag ska tillbringa helgen i Jönköping med Kärleken. <3
Ikke att förglömma var att jag påskhelgen tog tillfället i ackt att träffa kompisarna och ta igen 3 veckors förfester, alkoholrika drinkar och krogbesök, och då räcker du ju inte bara med en utekväll...



Love

RSS 2.0