Tvkändis?

Så har man gått och blivit tvkändis.
Undrar när dom ska höra av sig från tv4 och vill ha med mig i kändisdjungeln...


 

 

Imorgon sätts shown Adeventure begins with an A upp på regementssalen i Borås. Kom och kolla!!


Det torra lövet som glöder

Utanför fönstret ser jag solen som skiner ner från en klarblå himmel och ger liv åt dagen. Vinden leker lätt med löven från träden som nu alla har varsin unik höstfärg som gör att träden ser ut att glöda och brinna i sin snustorra tillvaro. Den kyliga höstluften är frisk på ett sätt den endast kan vara en höstdag som denna.
Jag ser och avundas detta från insidan av mitt barndoms hem. Här sitter jag och värmer soffdynan i vardagsummet och är bitter. Bitter för att jag är sjuk. Bitter för att jag har ont i halsen - och oroar mig för konseren på torsdag. Bitter för att jag missar naturens underverk som bara utspelar sig på hösten.
Jag tycker synd om mig själv och är bitter - och jag får lov att vara det!


 Love

                                           


Fredagsmys

Efter en dag på jobbet fylld med småbarnsskrik, tårar snor och maträster som nu sitter som minnes märken likt post-it lappar på mina kläder ser jag fram emot en härlig myskväll. Anna (som jag ska ha myskväll med) styr precis vid detta tillfälle sina steg mot min adress. Och som vanligt när det är myskväll med Anna blir det morötter och dipp :D

Paparatzzi

Då insperationen saknas och livet känns på tok för alldagligt för att ens försöka sig på ett humoristiskt (om så bara en gnutta) inlägg fyller jag nu ut min blogg med klipp från youtube.

Observera

1. Laydy gagas skojiga svenska
2. Alexander Skarsgård är sexigare än någonsin (nästan så sexig att jag är villig att ramla ner från en balkong och offra min nacke)
3. Johan Palm klonen som dycker upp som värsta jokern i halva videon

 

Love


RSS 2.0