Thailand, min destination som väntar bakom nästa solnedgång

Kära väner och okända bloggläsare, här är det stora avslöjandet som jag förstorade upp en aning i mitt förra inlägg. Jag har då bokat mig en resa till det ljuvliga och varma THAILAND! Måndagen den 2 februari bär det av mot den betydligt varmare ön Koh Samui. 

I höstas när jag insåg att min 20 årsdag närmade sig började en tanke eller snarare en dröm dyka upp i min lilla snurriga hjärna. Jag kände att jag ville fira min 20års dag på ett lite anorlunda sätt. Efter några veckor kom den perfekta tanken upp, att fira den på stranden i Thailand. Sagt och gjort mellan jul och nyår bar det av ner till resebyrån . Thailand nästa stog det på min biljett som nu vilade så försiktigt i min hand.

En annan som ska firas med pompa och ståt är miss Mirry herself. I onsdags var det hennes tur att lämna den otrygga och vilda tonårsperioden bakom sig för att registrera sig som 20 åring. På lördag ska det alltså firas så det står härliga till =D Inte en själ i Borås ska gå miste om att min älskade loppis ska hyllas!

Icke att förglömma är det ytterligare en mycket viktig person i mitt liv som också har passat på att byta sin tidigare ålder mot en siffra högre. Kärleken min har fyllt år och blivit ett snäpp äldre. Det är då man blir som allra mest påmind om att man själv också blir äldra... när mina båda nämnda fördelsedagsbarn har gråtit ut sin ålders ångest hos mig. Då är det bättre att fly lande för två veckor, och komma hem brun och glad som jag tänker göra =D
Love ^^

Jag säljer min vardag, hur mycket är du beredd att betala?

Jaha, då var det samma gamla vanliga visa igen, inte ett blogginlägg på hmm..., äsch orkar inte vara så överamisiös att jag räknar dagarna men hur som helst var det väldigt länge sen jag sist skrev i bloggen. Till mitt försvar så har det faktiskt inte varit helt jätte illa den här gången. Har faktiskt försökt skriva två stycken inlägg tidigare men saknat helt insperation. Skrivkramp tror jag nog namnet på den sjukdomen heter.
Jag har också varit tvungen att formatera om hårddisken på min dator pga att den totalt checkade ut. Och med en stor brist på teknisk talang tog detta sin lilla tid vill jag lova.
Ytterligare en punkt till har jag till mitt försvar och det är att jag faktiskt jobbat en hel del, så har faktiskt inte haft någon tid över att spendera framför datorskärmen och dess tillhörande knappar.
Till den lilla skara människor som faktiskt är intresserade över vad jag gör med mitt liv så kommer här en liten snabbresumè.

Under min bloggfria period har jag bla hunnit:

-Jobba några dagar på HLAVA
-Gå domarutbildning i Cheer/Cheerdans
-Jobba på dagis och byta blöjor och skära frukt
-Återvända till Almåsgymnasiet för att berätta för nyfikna 9:or på "Öppet hus" om hur det var att gå omvårdnadsprogrammet och sedan börja jobba på sjukhuset. 
-Satt igång att träna, både delta själv och som tränare för Chherdans B
-Ta en weekend till Stockholm och köpa denna ursnygga väska + söta klänningar
      
-Avsluta min weekend i Jönköping hos Kärleken

Ytterligare en liten rolig händelse har hunnit hända i mitt så annars vardagliga liv. Men det tänker jag skriva om i mitt  nästa blogginlägg som en liten cliffhanger. Haha ja ni vad gör man inte för att krampaktigt försöka hålla kvar i sina läsare...  ;D


Hantera alla stressiga situationer som en hund.

Om du inte kan äta det eller leka med det,

bara kissa på det och gå din väg.

Love^^


525 600 minutes, how do you measure a year in you life?

2008 har nu nått sitt slut och nu väntar ett 2009 på att få träda in i våra liv. Ett fräscht nytt år med nya möjligheter. VI lämnar nu december och den mörka hösten bakom oss och blickar nu framåt mot det nya året och mot en ny vår.
Jag vill nu i min blogg hylla det fantastiska 2008 med en lite återblick.

Vi välkomnade dig med höjda champagneglas till det välkända och traditionella Ring klocka ring!VI gick sedan in på våran sista termin i skolan. Det var med viss bitterhet som vi nu började räkna ner våra sista dagar i skolan. Som ordförande i elevrådet fyllde detta engagemang upp mycket av min tid. Oräkeniliga timmar satt jag i möten, allt från skolstyrelsen till möten gällande projektet Viskankampen och beställningar angående studentmössorna.

Allt färre blev dagarna vi hade kvar i skolan och snart fylldes även våra dagar med vals och buggträning inför balen.
När dagen för balen var inne var vi alla fullutrustade med kunskap hur vi på ett amatörsaktigt sätt skulle föra oss på dansgolvet. I våra vackra klänningar och hyrda smokings begav vi oss mot Gran hotell i den ursnygga och uppärksammade bilen för att träda in på den röda mattan. Vi, de sex bästa vännerna, upplädda som aldrig förr kände vi oss inte bara vackrast utan även som eliten där vi skred fram på den röda mattan. Vilken känsla!

       

Inte allt för många dagar senare väntade finalen på vårat skolliv. STUDENTEN! VIlken underbar dag, den är och kommer nog förbli en av mina bästa dagar i mitt liv. En glad dag full med minnen - och en glad, full Mimmi med sviktande minnen.  Det har sagt innan och tåls att sägas igen, "Det är inte lätt att skiljas från världens bästa klass". Tack för tre fantastiska år!Det tomma hålet efter skolans slut fylldes snabbt med en händelserik sommar. Allt från långa tråkiga dagar på Duvans äldreboende, till Hultsfredsfestival, Em i Slovenien som slutade i bilolycka, slovenska sjukhus och envis slovensk sjukhuspersonal som bara pratade jugoslaviska. Tro det eller ej, men ytterligare en resa ner till Rhodos för att hälsa på Sanna han jag också med. Otrolig hetta, varma bad och partyfyllda nätter, mm där levde jag livet.

    

      

Sedan kom hösten, en mörk regning och kall höst med total jobbtorka. Vecka efter vecka gick jag arbetslös här hemma och gjorde inget vettigt alls. Istället fick jag tid att åka till Jönköping. Där träffade jag Kärleken! Där stog han med sina vackra ögon och söta leende. Förbannelsen som evig singel som jag bar på mina axlar hade jag nu hängt av mig, Borås kala elaka betongväggar kan nu mera inte håna mig, ty jag vågar hålla honom i handen. 

I slutet på november började även jobben att trilla in, först som dagisfröken och sedan som undersköterska på Hjärt-Lung akutvårds avdelningen. Rutinerna återinfördes i mitt liv på nytt. 

Och så igår var det dags att ta farväl av året som hade givit mig så mycket. Än en gång stog jag med min Champagne och hyllade dig. Utsliten och trött får du nu kliva åt sidan för det nya året. Ett år som jag känner på mig kommer bli bättre än de flesta!  

RSS 2.0