=)

Min nya Sverigetröja och mitt nya Royallinne =D
Min nya Sverigetröja och mitt nya Royallinne

28/6

Idag har jag varit produaktiv! Kl 11 (en timme för sent) bar det av mot knalleland. Där stog jag och 3 andra hängivna Royal medlemmar (Anna, Carro och Johanna) och sålde lotter. Det blev både 21 lotter och chokladlotteri.

Jadu vad gör man inte för sin förening? Men det är ju inte för inte vi står där och försöker med tappra medel att kärna pengar. Vi ska ju nämligen åka till EM i Slovenien och tävla!!!! Är sjukt taggad nu, på fredag bär det iväg med flyg till Ljubliana (är fortfarande osäker på uttalet, någon som vet? tveka inte att höra av dig) Väl där nere blir det 2 tävlingsdagar varav vi deltar på lördagen, ska tävla mot hela 17 lag!!! Hårt motstånd från de flesta länderna, men köpte mig en Sverige-tröja idag iaf.
LagetDanslaget =)


26/6 Mumsande Rådjur

Jaha, då var första dagen på jobbet avklarad. Gick förvånandsvärt bra måste jag säga. Sen visst självklart hade jag vissa svårigheter med telefoner, smith-kort och koder hit och dit. Ringde och terrade min stackars arbetskamrater med massa onödiga frågor, med så är det väl att ha en "newbe" i teamet. Blev lite stressigt fram emot slutet på kvällen så är jätte trött nu, ska bli skönt att snart få sova.

Dock hände en trevlig sak idag. Vi hade ett litet sött sådjur som låg och mumsade på våra buskar i trädgården idag. Den var såå söt! Hade tänkt lägga upp en bild på själva händelsen idag, men min kortläsare vill mig bara ont just nu. Den har krånglat med mig ett par dagar nu. Men får väl hoppas att den snart ger med sig så jag kan lägga upp lite bilder här.

Men nu ska jag nana. Kramis


Middag med Tjejerna

Ikväll var jag Mirry och My på den Grekiska restaurantetn Zeus och åt tre rätters middag. Vi firade såklart att Mirry har tagit KÖRKORT!! Jag är så otroligt stolt över henne. Nu kan vi två fräsa runt i våra bilar och vara allmänt coola. My du får lägga på ett kol nu också ;)
Imorgon ska jag börja jobba. Har gått bredvid i 3 dagar nu, och imorgon ska jag då gå själv för första gången. Jag jobbar på Duvan, ett äldreboende här i Borås. Är lite nervös men är säker på att det kommer att gå bra.  Dock är det sjukt mycket att hålla kolla på, allt ifrån telefoner till smith-kort. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att klanta mig endel, men det ingår ändå i min vardag hur som helst. ;D

kramis


Välkommen till min Blogg =)

Det är sant, det har verkligen hänt! Jag har skaffat Blogg! Bra tänker väl många nu när dom vet hur pinsamt oteknisk jag är. Och självklart kan jag då erkänna att Mirry sitter jämte och assisterar (tack). Så vad kommer denna blogg att handla om kan man tänka? Nja vet inte riktigt det själv men det får väl tiden utvisa. Förmodligen kommer det bli en hel del dåliga skämt och resten en blandning av mitt småkilliga men ändå ganska underhållande liv ;)

RSS 2.0