Getingstick och Köttbulletjuvar

Det är sant, den ökände köttbullstjuven finns på riktigt.  Vidtar olika skepnader och förekommer i de mest oväntade situationer. Tjuven tar sig alltid på något listigt sätt in i din bostad, och lyckas smita in i köket. Innan någon hinner märka det har tjuven öppnat kylskåper och tagit ett paket köttbullar.

Jag, Mirry, Krantz och Hyttinen fick oss en glimt av denna mystiska varelse i torsdags natt. Vi alla hade varit ute och partajat lite och sov alla 4 hemma hos krantz. klockan närmade sig halv 4 tiden och skulle väll till och somna snart när det plötsligt bonkar på fönstret precis jämte Mirry. Stackarna flög ju i taket av ren chock!! Det visade sig vara TIm som ville komma in. Så vi släppte in honom. Bakom honom dycker det upp en skum filur med stora blonda lockar, tillsynes helt harmlös (men ack så fel vi hade). Innan någon av oss hinner reagera har filuren tagit sig in i köket och nårpat åt sig Krantz köttbullepaket och sedan lämnat området med Tim i släptåg några meter bakom.
Helt plötsligt börjar Hyttinen yra om att det luktade köttbullar, och till våran förfäran upptäcker vi nu att det ligger köttbullar spridda över hela hallen! Men då var det redan försent, packetet var stulet och tjuven var redan borta.
Stackars krantz det kommer nog ta lång tid innan han repar sig från denna dramatiska upplevelse. 


Igår hade jag själv en ganska dramatisk upplevelse när jag blev utsatt för ett mordförsök av en geting!. Jag och Mirry var ute vid Bovikens badplats ute vid funningen. Där låg vi och hade det gött i solen tills några getingar började atackera oss. Efter en vild jakt med varisn sko trodde vi att vi hade lyckats jaga bort dom elaka flygfäna och återgick till att njuta av solen och våra chips som vi mumsade på. Det var då den elaka getingen gick över gränsen och föresökte sig på ett mordförsök på mig när han satte sig på mitt chips som jag så ovetande stoppade i munnen. Reaktionen var total!!! Jag börjar spotta och fräsa och yla av smärta när jag spottar ut getingen igen, men olyckan var redan skedd. Jag fick mig ett stick under överläppen : /   Och det tog inte många sekunder innan min läpp började svullna upp. I våra huvuden hör båda jag och Mirry våran lärares varning, " det farligaste som finns är att få ett getingstick i munnen, det det sväller upp och täpper till luftvägarna så man kvävs." Fort som fasen (undrar inte om det var världsrekord) hade jag och mirry packat ihop våra saker, fått tag på en sockerbit som vi kör upp under läppen på mig för att suga ut giftet och packat in oss i bilen. Men en hejdundrade fart körde vi hem, Mirry jag och min ständigt växande läpp. När vi kom hem hade min läpp förvandlats till en hästmule. Angelina Jolie kunde slänga sig i väggen i jämförelse med mig. Jag kan ärligt erkänna att jag såg grotesk ut. Efter 16 cortisontabletter, antishistamin och lite zylokainkräm kunde vi (eller snarare sagt våra snälla grannar som jobbar på akuten) konstatera att jag slapp åka upp till sjukhuset. Kan nu medela alla nyfikna att idag la sig svullnade och jag ser åter normal ut.

Tips från coachen:
 - Låt bli att äta getingar
 - Släpp inte in främlingar i din lägenhet, kan sluta i köttbulle stöld
 - Låt bli att leva mitt liv, slutar i två nära dödenupplevelser på en sommar


Kommentarer
Postat av: Mirrs

Trots getingsticket och den umm..låt oss säga Angelina läppen såg du lite söt =)

Men något bra kom ju ut av allt..jag fick lära mig köra loppan! ;)2008-08-19 @ 00:27:50
URL: http://mirry-s.blogspot.com
Postat av: mys

baby!! haar för mig att jag skickade sms till dig att jag är hemma, men är ändå osäker ^_~

så skriver här ändå..

som jag sa til Mirry, när saker o ting är i sin ordning hos mig, ringer jag så vi kan ses :DPUSS puss LOVE

2008-09-02 @ 15:15:53
URL: http://pluttennadii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0