22/7 Hallonfrossa =D

Jag och min kära moder har råkat ut för hallonfrossa. Vi har jättestora buskar bakom huset och dom var alldeles fulla med stora härliga bär =) Så igår gick vi ut med varsin bunke och plockade. Det var jätte  mysigt, förutom den faktoren att jag brände mig 2 gånger på handen av en brännässla. Dom trivs tydligen tillsammans med Hallonbuskar för den som är intresserade av sådan fakta.  Sen när vi kom in åt vi dom till efterrätt med grädde. Totalt oslagbart!!

          

Pratade en stund sen med syster Sanna. Det var trevligt, var ett tag sen vi pratade nu och hon hade massor med uppdateringar från Rhodos. Jag kan ärligt erkänna att jag räknar dagarna tills jag får åka ner. Just nu så var Cass där. Honom träffade jag på stranden på Kefalonia förra året, han är från det stora landet USA på andra sidan atlanten och även han reste ensam, så vi uppskattade varandras sällskap den vecka. Hursomhelst så bestämde han sig för att åka till Grekland i år igen och ett av första stoppen blev just Rhodos, synd att jag inte är där nu. Men Sanna lovade att hälsa iaf. 

Lovade föresten att jag skulle lägga upp en bild på det mumsande rådjuret för typ en månad sen när min blogg var ny. Jag lyckades aldrig få in den bilden i datorn, men i söndags var han här igen!!! Klockan var 6.00 på morgonen och jag skulle upp och jobba, och sjukt morgontrött som jag är var jag tvungen att koka mig en stor kopp kaffe för att överhuvudtaget vakna upp ur min morgonkoma.  Helt plötsligt upptäcker jag att någon stirrar på mig utanför fönstret. Då ligger han där igen och mumsar på buskarna. Vi stenglodde på varandra i nog minst en minut. Sen fortsatte han att tugga. Och jag upp med kameran i min morgonyra och tar ett kort. Dock blev det fruktansvärt suddigt, men vad kan man förvämnta sig av en sjukt trött Mimmi kl 6 på morgonen?? så håll till godo här är min nya morgonkompis i egen hög person =)

 Söta horn va?

Kramis

17/7 Återträff

jahadå då var det dags för en återträff med mitt gamla tjejgäng från högstadiet. Ska bli riktigt kul att träffa dom! Är nyfiken på hur alla har det och vad dom gör nu. Visst man bor ju i samma stad och så, men det blir inte att man pratar om man råkar stöta på någon på stan. Har faktiskt inte hållit kontakten med någon, förutom med Anna. Vi dansar ju ihop så det är kasnke inte så konstigt.
Vi ska träffas nere i stan ikväll kl 21 och så ska vi kolla på EMD. Ska bli kul, får se om vi går ut och tar en öl ihop sen eller nått, men ska upp och jobba imorgon så det får inte bli för lång kväll.

Igår var kreaktiviteten på topp vill jag säga! Då gjorde jag och mirry vårrullar. Ja kan du täka dig, det var faktiskt inte så svårt. Köpte lite ingridienser i en asiataffär, vilket my fick följa med och översätta. Så jag kan omöjligt säga vad som var i och runt, men det blev som sagt mycket bra, en hitt helt enkelt.  Åt dom även idag till lunch, inte riktigt lika goda som färska men dög absolut.  Man kasnke skulle öppna en vårrullerestaurant?  Någon som har ett trevligt namnförslag, tveka inte att höra av dig. vem vet du kasnke blir belönad med ett par färska goda deikatessrullar =D

Kramis                        Hela gänget som ska träffa =)

Chokladmuffins och Jordgubbspaj

Här sitter man då i Sebastinas kök och har precis bakat Muffins och Paj och sjunger musikallåtar för full hals. Har redan smakat på muffinsarna och dom blev rätt så torra, men jag kan lova att smeten var en hitt :D nu sitter vi här och busar, joakim målar ett hjärta av glasyr på min hand. har tyvärr ingen kamera till hands, så ni får nöja er med en beskrivning sen får fantasin ta över ;)  glasyren är förövrigt rosa, mycket piffigt. Som om det inte skulle räcka med  24 enorma muffinsar och en stor paj så står vi nu även och steker kötbullar (eller sebs och joakim gör, jag sitter ju här och slöar). Har ingen aning om hur vi ska orka allt det här, men vi har å andrasidan hela dan på oss ;) Åh nu satte vi på kristina från duvermåla, den musikalen är ju helt underbar!! och inte tala om hur otroligt snygg Peter Jöback var på den tiden. Det var då  man svävade i den härliga ovisheten om hans sexuella lägning. Men nu  är maten klar =) Vi hörs senare, och då även ca 10 kg fetare ;D

kraamis

Hemkommen mörbulltad men mår bra!

Hej alla kära vänner! Jag kan börja med att medela att jag mår bra. För alla er som inte vet än så blev våran EM resa inte riktigt som vi hade tänkt den. Vi kom ner till Ljubliana på fredagen, förövrigt en mycket fin stad med bra shopping. På kvällen var vi ute och åt lite och sen skulle det bära av hemåt mot hotellet. På vägen skulle jag, Anna och Johanna korsa en gata, det var då olyckan var framme. Vi hör bara bromsljuden av en bil och när vi vänder oss om ser vi en vit golf komma i full far rakt emot oss på fel sida vägen. Det är en obeskrivlig känsla när man tror att det snart är slut om man säger så. Men den här kvällen hade vi en skydsängel vid våran sida och med bara några centimetrar och ögonblick på våran sida klarade vi oss från en värre olycka. Men tyvärr blev båda jag och anna träffade träffade av bilen. Hon på benet och jag i sidan av höften och så tog jag med mig hans backspegel med armbågen. Det blev ambulans till sjukan och sen en natt med poliser och vittnesuppgifter.

Morgonen därpå beslutades det att vi inte fick delta i tävlingen på grund av våra skador, sällan har jag varit så besviken och ledsen :(  Men som sagt, kroppen måste komma i första hand. Nu håller jag på att repa mig efter helgen och hoppas snart vara tillbaka på banan igen.

Vill också tacka alla underbara människor som hela tiden har funits där för mig och hjälpt mig med allt. Ni har varit helt underbara!!!  Många pussar och kramar! Och kom ihåg, uppskatta livet, man vet aldrig när det tar slut

3/7 1 dag kvar!!

 Stretchar för fullt! =)

Oh shit, imorgon gäller det!!! Då bär det av till Slovenien, asså jag är så jädra nervöööös :S Har packat allt idag, och det är otroligt hur mycket man kan lyckas packa för endast en helg. Men så är det ju alltid och så känns det ju bättre att ha med sig för mycket än för lite. Har packat tävlingskläderna i handbagaget, så om väskan skulle komma bort kan man iaf vara med och tävla.
Igår va Borås Tidning och kollade in oss när vi tränade =) sen tog dom ett gulligt litet kort på oss också, är med i tidningen idag, s 41 del 2. Tycker jag att du ska kolla in! Dock är det en gnska liten artikel, med det var roligt att bli uppmärksammad iaf.

     
Lunchen på Viskan = Mums!


Jag och Sebastian           

2/7 Äntligen lite sommar!

Ja som sagt äntligen har även den efterlängtade sommaren hittat till Borås. Och jag välkommnar den mer än nånsin, dock vet jag att det endast kommer att hålla i sig i ett par dagar så jag passar på att njuta så mycket som möjligt. Igår låg jag på altanen hela dagen och fick lite välförkänt slobränna på min mage =)

Idag ska jag luncha med min gamla barndomskompis Sebastian. Det var aldeles för länge sen vi sågs. Är det nått vi är dåliga på så är det att höra av oss :S säger varje gång att vi sak förbättra oss, får se om vi lyckas denna gång ;)

Uppladdningen har börjat ordentligt nu inför helgen (EM Slovenien) nervositeten kommer smygande allt mer för varje gång man tänker på det. Ordningsam som jag är (hrm...) ska jag göra en packlista så jag inte glömmer något, klädlistan är redan klar iaf. Guuuud kan inte fatta att det bara är 2 dagar kvar!!!!

Kramis

RSS 2.0