Eurovision Song Contest

Hade jag fått bestämma gårdagens resultat så hade detta bidraget stått som vinnare! Enligt mig så ha den allt som jag söker hos en riktig Eurovison vinnare.
 
Låten är catchy och trallvänlig (trots obegriplig text)
Den är dansvänlig
En härlig mix mellan deras folkmusik och västerländsk pop
Scenframträdandet är utmärkt! Inte för mycket och inte för lite. Lagom mycket dans och framförallt inga nakna ormade tjejer!!
Och vad det gäller hans omdiskuterade frisyr så tycker jag bara att den är pricken över i, minnesvärd och originellLove

Loppan

"Nu är det slut på gamla tider, nu är det färdigt inom kort. Nu går kära Loppan i himmelen opp.
Så jag tar farväl och stora tårar rinner på min kind. Nu är det slut på gamla tider nu går lilla Loppan i himmelen in."


Okej riktigt så illa är det inte. Dramaqueenen i mig fick ta överhanden där för en sekund. Men sorgligt är det att göra sig av med en kär gammal vän som Loppan. Det är inte lätt att bli gammal och tvingas bytas ut. Men livet måste ha sin gång. Så även i detta fall.
Där loppan brukade stå utanför muren och bara mysa står nu en ny skinande Opel corza. Och jag kan inte annat än erkänna att jag kommer sakna lilla Loppan.

Jag minns:

  • Loppan susandes på vägen från guttasjön med lopporna fram och tre idioter i baksätet. (Då var det en privilegie att få åka med, och det streds om platserna.)
  • Lopporna i Loppan i Drive-in en på Mc Donald´s (standard, milkshake och pommes)
  • Då jag ensam i loppan fick motorstopp på en bensinmack långt nere i skåne där man knappt förstår "språket" (sen körde jag fel och råkade köra på E4an till stockholm och märkte det inte för än jag såg en stor skyllt "Välkommen till Småland")

      

  

 

 LOVE!


Vårbilder

Efter att äntligen ha fått tummen ur min egna lathet så har jag äntligen (oväntat smidigt) lyckats ladda in mina bilder från mobilen på min dator. Min personliga stålthet kan inte förklaras i ord då jag lyckades göra detta nästintill alldeles SJÄLV!

Därmed kände jag en instinktiv lust att dela med mig av lite bilder som jag och Gustav tog förra helgen då vi mötte våren nere på strandpromenaden i Helsingborg. Men vad vore en strandpromenad utan glass? 

   

 Dessutom sprang vi på en död mås. Och för alla er som inte ver hur en död/dränkt/blöt mås ser ut, så får ni här en liten bilddokumentation


RSS 2.0