En längtan till skapelsen och en förnimmelse av Alcazar

Efter att ha drömt och trånat efter dessa par skor i alldeles för många dagar för att överhuvudtaget hitta dom på rean igen har jag ÄNTLIGEN inhandlat mina drömskor!
Jag fick min första glimt av denna skapelse på Bianco i Göteborg. Redan där väcktes kärleken och jag började drömma om ett liv med dessa skor och drog skarpa paralleller och liknelser till Alcazar. Senare samma vecka besökte jag vårat kära grannland Danmark och även där tonade sig detta par upp sig för mina ögon. Ej heller där fick dom bli mina.
Men idag kom vändningen, då jag insisterade på ett besök på Bianco. Och tro mig när jag ropade BINGO! Där stod inte bara min drömsko i rätt storlek, där stod även dess jämlike i svart. PÅ REA!!
Lyckan är gjord, vad mer kan man säga?

 
                  


 
                  


                   Glad!

Flyger jag nu?

Det fladrar i mitt hår, jag ser landskapen swischa förbi.
Likt en fågel ser jag hur sverige breder ut sig för mig.
Jag ser allt, det går fort
Flyger jag nu?
Nej jag sitter bara på bus4you.
Det är aircondition som blåser mitt hår
och det är dess internetsnslutning som för att jag kan nå ut till världen.


Den blomstertid nu kommer

Den blomstrande sommarkvällen har letat sig in genom mitt öppna fönster och ner i mina lakan. I natt ska doften av sommaräng söva mig och fjärilarnas vingslag sakta vagga mig till sömns. Imorgon vaknar jag av lycka för att själen blomstrar - likt mina lakan.LOVE

Klassfest 9D

Inser nu efter någon timme att jag möjligtvis har tagit mig liiite vatten över huvundet då jag spontatn bestämde mig för att anordna (tillsammans med Ljung) en Klassfest! Ska göra ett tappert försök att samla alla i klass 9D för en lite fest, och det är lättare sagt än gjort...inser jag nu. Asså jag har inte bara tagit mig vatten överhuvudet, jag sitter nog fan på botten av poolen nu.
Smart som (jag tror jag är) föreslog jag att vi skulle sköta detta över facebook. Problemet är bara att jag och Fejan har aldrig riktigt klickat om man säger så. Ärligt talat SUGER jag på Facebook och ändå på något vänster är jag nu arrangör för ett event. Jag lyckades varken med att lägga upp en profilbil eller skriva en Desciption text. Så istället fick det gå iväg ett mail till alla tillfrågade. Hur som helst, trots min internet-okunskap hoppas jag på att kunna genomföra detta lilla projekt med bravur.


Love


Minnen från en tid på en festival

Semestern är här, och jag kan inte annat än inse att den går rysligt fort. För fort. Det är alla redan torsdag och jag slutade jobba för snart en hel vecka sen.
Om en liten stund ska jag sätta mig i bilen och åka ner mot skåne. Där ska jag tillbringa helgen i Gustavs sommarstuga som ligger i Höör. Förhoppningsvis ska det även sakta ner denna supersnabba semesterkarusell.

Igårkväll insåg jag Mirry och Teea att våra stråhattar låg hemma och saknade festivallivet då den sortens karusell på Hultsfred kickade igång igår med ingen mindre än Kings of Leon. Därmed bestämde vi att vi ska ta våra stråhattar och nästa helg göra något spontant roligt som ska inehålla minst att tälta på okänd plats. Än är inget bestämt, får se vart det blir. Så typiskt oss.

    

 

                                LOVE

Loving You

Om jag skulle kunna sätta toner på min kärlek för dig skulle det låta såhär


RSS 2.0