Marstrand

Tidigt på lördagsmorgonen (kl 10.00) packade hela familjen (dvs. jag, Gustav, mamma och Kick, pappa lämnade återbud i sista stund) in sig i bilen för att bege sig upp mot vackra Marstrand, en ö i Göteborgs skärgård. 11 mil senare klev vi ur bilden, till allas lycka på rätt destination och fortfarande med strålande sol som sken över våra huvuden. Efter en kort liten båtfärd på tre minuter stod vi sedan med båda fötterna på den lilla idylliska bil-fria ön.
Efter att ha strosat fram och tillbaka några gånger längs kajen och kollat på diverse överlyxiga båtar med snuskit rika norrmän ombord kände jag och Gustav att det var dags att styra våra steg mot klipporna. Sagt och gjort.Vi tog promenadsträckan som gick runt ön för att komma till de allra bästa klipporna på ön. Medans vi gick där såg vi även till att bränna oss. Gustav såg till att få sig en ordentlig och tvättäkta bonnebränna (eftersom han envisades med att gå i T-shirt) medan jag brännde baksidan utav armarna (vem fan tänker på att smörja in dom?) 
Ett dopp i havet blev det för Gustav, själv finner jag inte särskild stor glädje i att pina sin arma kropp i kallt vatten, såg istället till att få en blöt kram. Det räckte för att svalka av mig. 
Fram emot eftermiddagen gick vi tillbaka, tog oss en glass på bryggan och begav oss sedan hemmåt. 
Helt klart en FANTASTIKS dag! 


  LOVE

Kommentarer
Postat av: Sanna

Det lyckades jag också med i helgen. På baksidan av armen nästan vid armhålan?! Och jag som tyckte att jag bara solade framsidan!

2009-06-30 @ 19:56:43
URL: http://sannajr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0